• Home Home Terug naar de homepage
  • Workshops bij ictLESKISTEN Workshops bij ictLESKISTEN Hier vind je de workshops die ictLESKISTEN organiseert in het bedrijfsgebouw in Leiden
  • Workshops op jouw locatie Workshops op jouw locatie Workshops voor leerkrachten, ict-coördinatoren, medewerkers kinderopvang, mediacoaches, die ictLESKISTEN kan verzorgen op jouw school, bestuurskantoor, kinderopvang, bibliotheek
  • Gastlessen Gastlessen Hier vind je de gastlessen die ictLESKISTEN bij jou op school, in de kinderopvang, in de bibliotheek voor kinderen kunnen verzorgen.
  • Expertise Expertise
  • Webwinkel Webwinkel
  • Rent-a-bot (verhuur) Hier vind je onze uitgebreide mogelijkheden om robots en meer te huren. Rent-a-bot (verhuur)

partners van ictLESKISTEN

D…d….doe het, doe het, doe het, doe het niet alleen!”zong Bram Vermeulen, en gelijk heeft hij! ictLESKISTEN is een aantal partnerships aangegaan, waar jij ook direct of indirect de vruchten van plukt. Dit zijn ze:

Baert - alles voor het lerende kind

BAERT - alles voor het lerende kind

BAERT is de grootste Vlaamse totaalleverancier voor het onderwijs. Potloden en schriften, tafels en stoelen, handzeep en potloodslijpers.....
Sinds 2016 heeft BAERT ook een uitgebreide reeks artikelen in "STEM, programmeren en interactief leren".
We helpen elkaar op pad, delen kennis en kunnen samen een grotere inkoopkracht bereiken.Maakotheek - de alles-in-een maakbox voor wetenschap en techniek op school

Maakotheek

Maakotheek biedt W&T onderwijs aan in de vorm van Maakboxen (leskisten) die periodiek gehuurd kunnen worden door scholen.
De Maakboxen van Maakotheek bevatten alle ingrediënten voor zorgeloos en inspirerend techniekonderwijs: je vindt er lesbrieven (4 lessen), apparatuur die nodig is voor de lessen, verbruiksmaterialen die gebruikt kunnen worden en toegang tot online instructievideo’s. Op deze manier wordt het voor de leraar gemakkelijk en haalbaar gemaakt om de leerlingen van uitdagend W&T onderwijs te voorzien. Waarbij tevens aandacht is voor het onderzoekend en ontwerpend leren en de 21e eeuwse vaardigheden, aangezien dit in de lesbrieven wordt verwerkt.
Onderwijsgroep ELAN - passie voor elk talent

elan
Elan Onderwijsgroep is de onderwijsorganisatie die is ontstaan uit de fusie van Stichting Radius en Onderwijsgroep Fier. De 21 scholen van Elan Onderwijsgroep staan in de regio Noord-Fryslân, specifiek in de gemeenten Waadhoeke, Leeuwarden en Noardeast-Fryslân.

In het iNNOVATORIUM (een fysieke ruimte op OBS De Twilling) in Stiens wordt gewerkt aan veranderingen die gericht zijn op onderwijs van de 21e eeuw. We richten ons vooral op het inspireren en helpen van leerkrachten waarbij de 21st Century Skills centraal staan. We willen meedenken en lesvoorbeelden aanreiken om zo te werken aan de vaardigheden van de leerkracht en de ontwikkeling van de school.
Top