• Home Home Terug naar de homepage
  • Workshops bij ictLESKISTEN Workshops bij ictLESKISTEN Hier vind je de workshops die ictLESKISTEN organiseert in het bedrijfsgebouw in Leiden
  • Workshops op jouw locatie Workshops op jouw locatie Workshops voor leerkrachten, ict-coördinatoren, medewerkers kinderopvang, mediacoaches, die ictLESKISTEN kan verzorgen op jouw school, bestuurskantoor, kinderopvang, bibliotheek
  • Gastlessen Gastlessen Hier vind je de gastlessen die ictLESKISTEN bij jou op school, in de kinderopvang, in de bibliotheek voor kinderen kunnen verzorgen.
  • Expertise Expertise
  • Webwinkel Webwinkel
  • Rent-a-bot (verhuur) Hier vind je onze uitgebreide mogelijkheden om robots en meer te huren. Rent-a-bot (verhuur)

partners van ictLESKISTEN

D…d….doe het, doe het, doe het, doe het niet alleen!”zong Bram Vermeulen, en gelijk heeft hij! ictLESKISTEN is een aantal partnerships aangegaan, waar jij ook direct of indirect de vruchten van plukt. Dit zijn ze:

Baert - alles voor het lerende kind

BAERT - alles voor het lerende kind

BAERT is de grootste Vlaamse totaalleverancier voor het onderwijs. Potloden en schriften, tafels en stoelen, handzeep en potloodslijpers.....
Sinds 2016 heeft BAERT ook een uitgebreide reeks artikelen in "STEM, programmeren en interactief leren".
We helpen elkaar op pad, delen kennis en kunnen samen een grotere inkoopkracht bereiken.OnderwijsMetICT
OnderwijsMetICTVoor het organiseren van workshops werken we samen met OnderwijsMetICT, het bedrijf van Dieter Möckelmann. Samen met zijn partners is er vrijwel geen onderwerp binnen onderwijs en ict dat we niet aankunnen.

Van een enkele workshop tot een studiedag voor een groot bestuur, zelfs inclusief leveranciersmarkt, catering en zelfs vermaak kun je bij OnderwijsMetICT terecht.
Onderwijsgroep ELAN - passie voor elk talent


Onderwijsgroep ELAN - passie voor elk talent


Voor en met Onderwijsgroep ELAN, ontstaan uit de fusie van Stichting Radius en Onderwijsgroep Fier, hebben wij het iNNOVATORIUM in Stiens ingericht.

Winstkansen Elan Onderwijsgroep zijn: gebruik maken van kennis, ervaring, expertise en producten van ictLESKISTEN zodat de doelen op gebied van 21st Century Skills uit het Strategisch beleidsplan worden gehaald.

De winstkansen voor ictLESKISTEN liggen vooral in de mogelijkheid om de praktijkervaringen te kunnen volgen van de scholen die in de praktijk bezig zijn met de leerlijn programmeren.
Verder Vooruit met Ratho

Ratho maakt ict eenvoudig

Als Microsoft Education Authorized Silver Partner (AEP) voorziet Ratho het primair onderwijs (PO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) van ICT ondersteuning in de breedste zin van het woord. Wij denken mee en geven advies over de randvoorwaarden. Bij al onze oplossingen stemmen wij de techniek af op mensen en processen.

Veel scholen en besturen gingen u al voor en zijn zeer tevreden (cijfer klantentevredenheidsonderzoekapril 2018: een 8!). Spreken de bovenstaande zaken u aan en wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem dan vooral contact met ons op via interesse@ratho.nl of bel 040 2370 426!
Top