• Home Home Terug naar de homepage
  • Workshops bij ictLESKISTEN Workshops bij ictLESKISTEN Hier vind je de workshops die ictLESKISTEN organiseert in het bedrijfsgebouw in Leiden
  • Workshops op jouw locatie Workshops op jouw locatie Workshops voor leerkrachten, ict-coördinatoren, medewerkers kinderopvang, mediacoaches, die ictLESKISTEN kan verzorgen op jouw school, bestuurskantoor, kinderopvang, bibliotheek
  • Gastlessen Gastlessen Hier vind je de gastlessen die ictLESKISTEN bij jou op school, in de kinderopvang, in de bibliotheek voor kinderen kunnen verzorgen.
  • Expertise Expertise
  • Webwinkel Webwinkel
  • Rent-a-bot (verhuur) Hier vind je onze uitgebreide mogelijkheden om robots en meer te huren. Rent-a-bot (verhuur)

Over ons

ictLESKISTEN is een jong en enthousiast bedrijf, dat zich richt op de inzet van programmeren, robotica en maker-education in het (primair en voortgezet) onderwijs, de kinderopvang en de bibliotheek. 

(Toen nog) VOF ictLESKISTEN is gestart door Michel Boer en Leendert-Jan van Splunter. Zij hebben elkaar bij toeval leren kennen op twitter. Beiden net gestart met een eigen bedrijf in onderwijs met ict, bleken hun ideeën over onderwijs in het algemeen en de rol van ict in het onderwijs in het bijzonder goed met elkaar overeen te komen. Er werd dan ook veel samengewerkt.

In 2012 namen ze met de gezamenlijke ictLESKISTEN deel aan “het leren van de toekomst” van Kennisnet, dat op de PABO Hogeschool “Iselinge” in Doetinchem werd uitgevoerd. Vervolgens werden in het land workshops met deze ictLESKISTEN gegeven. Het lag voor de hand om deze activiteit in een nieuw, gezamenlijk bedrijf te gaan uitoefenen. Dat gebeurde met het oprichten van VOF ictLESKISTEN. Inmiddels is Michel in goed overleg gestopt en runt Leendert-Jan het bedrijf alleen, nu onder de naam ictLESKISTEN.

ictLESKISTEN heeft een zeer breed aanbod van workshops en gastlessen over de ictLESKISTEN, programmeren, robotica en MakerEducation voor het onderwijs, kinderopvang en bibliotheek. Ook implementatietrajecten met betrekking tot programmeren, robotica en MakerEducation behoren tot de mogelijkheden.

Omdat tijdens workshops vaak werd gevraagd of ictLESKISTEN de gebruikte ict-materialen ook kon leveren, lag het voor de hand een webshop te beginnen. Zo is ictLESKISTEN leverancier van het Engelse TTS, bekend van de Bee-Bot. Ook staat MaKey MaKey in de webshop met allerlei accessoires. Daarnaast biedt de webshop een keur aan producten op het gebied van Programmeren & Robotica en Maker-education. De webshop van ictLESKISTEN is veruit de grootste webshop voor het onderwijs, bibliotheek en kinderopvang. Daarbij heeft ictLESKISTEN ook nog verstand van die sectoren, omdat de mensen van ictLESKISTEN er zelf gewerkt hebben! Van het leveren van één Bee-Bot tot het inrichten van complete labs, alles kan en alles is maatwerk, dat ictLESKISTEN graag samen met jou uitvoert!

ictLESKISTEN stelt veel prijs op een open en heldere communicatie met klanten en op het leveren van maatwerk. Elke workshop kan daarom in overleg met de klant aan zijn/haar wensen worden aangepast.

Leendert-Jan

ictLESKISTEN is het bedrijf van Leendert-Jan van Splunter. Hij heeft vele jaren gewerkt in het basisonderwijs, als groepsleerkracht en als ict-coördinator. Hij is enthousiast over het gebruik van ict in het onderwijs! Hij gelooft in de 21e eeuwse vaardigheden en vindt dat programmeren, robotica en MakerEducation bij uitstek het middel zijn om daar aan te werken.

De missie van ictLESKISTEN:

We geloven in onderwijsvernieuwing met ict en 21st Century Skills

We geloven dat ieder kind recht heeft op onderwijs van de 21e eeuw, waarin recht wordt gedaan aan zijn/haar kwaliteiten en zijn/haar mogelijkheden individueel kan ontwikkelen.

We geloven in producten op maat.

We geloven in duurzaam en eerlijk ondernemen.

We geloven in mensen en relaties.

“Wij halen alles voor u uit de kist!”

Eerlijk ondernemen, maatwerk en persoonlijk contact staan voorop bij ictLESKISTEN.

Neem dus gerust vrijblijvend contact op om te zien wat ictLESKISTEN voor u kan betekenen.

Top