• Home Home Terug naar de homepage
  • Workshops bij ictLESKISTEN Workshops bij ictLESKISTEN Hier vind je de workshops die ictLESKISTEN organiseert in het bedrijfsgebouw in Leiden
  • Workshops op jouw locatie Workshops op jouw locatie Workshops voor leerkrachten, ict-coördinatoren, medewerkers kinderopvang, mediacoaches, die ictLESKISTEN kan verzorgen op jouw school, bestuurskantoor, kinderopvang, bibliotheek
  • Gastlessen Gastlessen Hier vind je de gastlessen die ictLESKISTEN bij jou op school, in de kinderopvang, in de bibliotheek voor kinderen kunnen verzorgen.
  • Expertise Expertise
  • Webwinkel Webwinkel
  • Rent-a-bot (verhuur) Hier vind je onze uitgebreide mogelijkheden om robots en meer te huren. Rent-a-bot (verhuur)

Contact

Expertise

Natuurlijk kun je gebruik maken van de expertise van ictLESKISTEN. ictLESKISTEN heeft jarenlange ervaring met de inzet van ict in (primair) onderwijs, in het bijzonder van programmeren, robotica en MakerEducation. Van een simpele vraag tot een uitgebreid implementatietraject, je kunt bij ictLESKISTEN terecht. Dat kan zijn voor een school, voor kinderopvang, voor een bibliotheek. Ons werkgebied is geheel Nederland en Vlaanderen.

Neem gerust contact met ictLESKISTEN op voor de mogelijkheden. Simpele vragen zal ictLESKISTEN in een e-mail, telefoon- of Skype-gesprek beantwoorden. Voor uitgebreidere trajecten maken we eerst afspraken. Nadat we alles afgesproken hebben, ontvang je van ictLESKISTEN een leveringsovereenkomst. Zo maakt ictLESKISTEN glasheldere afspraken met je. 

Implementatietraject programmeren, robotica en MakerEducation

implementatietraject

Wil je op school graag een doorlopende leerlijn programmeren, robotica en MakerEducation implementeren? ictLESKISTEN helpt je graag.

Samen met enkele mensen van school (directie, ict-coördinator, bouwcoördinator) inventariseert ictLESKISTEN de wensen, de (on)mogelijkheden, wat er al is...…… etc.

ictLESKISTEN laat de mogelijkheden zien en samen met de school worden keuzes gemaakt. Wat past er bij de school? Wat is er al? Waar plaats je programmeren? Wie kunnen de kar trekken? Wat gaat dat kosten?

ictLESKISTEN helpt je je eigen keuzes te maken. ictLESKISTEN draagt daarvoor de bouwstenen aan.

Eventueel kan ictLESKISTEN ook een rol spelen bij de aanschaf van materialen en/of bij het scholen van het team.

Een implementatietraject is maatwerk; er ligt bij ictLESKISTEN geen standaard plan op de plank. Meestal zijn 2 tot 3 sessies voldoende.

Interesse of vragen? Neem vrijblijvend contact op met ictLESKISTEN.


Advies


advies

Heb je vragen over programeren, robotica en/of MakerEducation?

ictLESKISTEN weet antwoorden op veel vragen en denkt altijd graag met je mee. Voor de overige vragen beschikt ictLESKISTEN een groot netwerk om deze te beantwoorden.

Dus heb je vragen en wil je onze gedachten daarover horen, neem dan contact op met ictLESKISTEN.

Uiteindelijk neem jij de beslissing nadat je van ictLESKISTEN de mogelijkheden, voor- en nadelen hebt gehoord.

Interesse of vragen? Neem vrijblijvend contact op met ictLESKISTEN.


Coaching


coaching

Deze pet past ictLESKISTEN bijzonder goed.

Is er een collega, die het nog niet lukt programmeren in de klas tot stand te brengen, dan kan ictLESKISTEN de helpende hand bieden.

ictLESKISTEN praat, laat organisatiemodellen zien, geeft voorbeelden en coacht ook on the job.

ictLESKISTEN neemt de belemmeringen weg en maakt de leerkracht handelingsbekwaam.Interesse of vragen? Neem vrijblijvend contact op met ictLESKISTEN.