• Over ons Over ons
  • Michel Michel
  • Leendert-Jan Leendert-Jan

Michel

Na mijn opleiding Hogere Informatica ben ik in 1992 gestart als programmeur en docent (projectplanningspakketten). Na al het programmeerwerk ben ik doorgegroeid naar systeemontwerper en heb ik ook enkele jaren gewerkt als functioneel beheerder. In 2002 kwam de ict markt in een dip en besloot ik een nieuwe richting te kiezen.

In 2004 ben ik overgestapt naar het basisonderwijs waar ik na het behalen van mijn PABO diploma direct leerkracht ben gestart. Direct na het behalen van de PABO, heb ik de leergang bewegingsonderwijs gevolgd.


In de klas gebruik ik de tools van het systeemdenken, waaronder mindmappen, relatiecirkels en gedragspatroongrafieken. Met 21st century skills stem ik mijn onderwijs zo goed mogelijk af op de individuele leerling. Naast leerkracht ben ik Bovenschools ict-coördinator voor 2 besturen waar ik mijn kennis op het gebied van ict kan overdragen aan het team. I

In september 2011 heb ik de master Leren en innoveren behaald waarmee ik innovaties op scholen beter kan begeleiden. Daarnaast heb ik Onderwijs voor de 21e eeuw gevolgd en ben ik Snappet coördinator.

Top