VOF ictLESKISTEN

VOF ictLESKISTEN is gestart door Michel Boer en Leendert-Jan van Splunter. Ze hebben elkaar bij toeval leren kennen op twitter. Beiden net gestart met een eigen bedrijf in onderwijs met ict, bleken hun ideeën over onderwijs in het algemeen en de rol van ict in het onderwijs in het bijzonder goed met elkaar overeen te komen. Er werd dan ook veel samengewerkt.

In 2012 namen ze met de gezamenlijke ict-leskisten deel aan “het leren van de toekomst” van Kennisnet, dat op de PABO Hogeschool “Iselinge” in Doetinchem werd uitgevoerd. Vervolgens werden in het land workshops met deze leskisten gegeven. Het lag voor de hand om deze activiteit in een nieuw, gezamenlijk bedrijf te gaan uitoefenen. Inmiddels is Michel gestopt en runt Leendert-Jan het bedrijf alleen.

VOF ictLESKISTEN heeft een zeer breed aanbod van workshops, gastlessen en ouderavonden rondom de ictLESKISTEN, TPACK & ict-competenties en programmeren & robotica. Ook coaching op gebied van onderwijs en ict behoort tot de mogelijkheden.

Omdat tijdens workshops vaak werd gevraagd of ictLESKISTEN de gebruikte ict-materialen ook kon leveren, lag het voor de hand een webshop te beginnen. Zo is ictLESKISTEN leverancier van het Engelse TTS, bekend van de Bee-Bot. Ook staat MaKey MaKey in de webshop met allerlei accessoires. Daarnaast biedt de webshop een keur aan producten op het gebied van Programmeren & Robotica en Maker-education.

ictLESKISTEN stelt veel prijs op een open en heldere communicatie met klanten en op het leveren van maatwerk. Elke workshop kan daarom in overleg met de klant aan zijn/haar wensen worden aangepast.


De missie van ictLESKISTEN:

We geloven in onderwijsvernieuwing met ict en 21st Century Skills.

We geloven dat ieder kind recht heeft op onderwijs van de 21e eeuw, waarin recht wordt gedaan aan zijn/haar kwaliteiten en zijn/haar mogelijkheden individueel kan ontwikkelen.

We geloven in producten op maat.

We geloven in duurzaam en eerlijk ondernemen.

We geloven in mensen en relaties.

“Wij halen alles voor u uit de kist!”

Top