• Workshops met leskisten Workshops met leskisten
  • Standaard leskisten Standaard leskisten
  • Leskisten aanschaffen Leskisten aanschaffen
  • Webshop Webshop

Workshops met leskisten

ictLESKISTEN kan voor scholen en/of teams een workshop verzorgen waarin zij een breed scala aan ict producten laat zien. Wilt u zich richten op programmeren en robotica of juist op materiaal voor kleuters? Of liggen de wensen juist meer op het gebied van rekenen? Voor de workshop worden de bijpassende materialen gezocht.

Na een kort theoretische introductie waarin het TPACK model wordt uitgelegd, gaan de deelnemers aan de slag met de tools uit de leskisten. In twee uur tijd is het de bedoeling om kennis te maken met bekende en minder bekende ict hulpmiddelen. Hiervoor zijn speciale leskaarten ontwikkeld waardoor deelnemers snel aan de slag kunnen. Na afloop worden in een kort rondje de ervaringen gedeeld. Welke producten passen wel bij de school of in de klas en welke zijn minder van belang. Hierdoor kan een juiste keuze gemaakt worden bij het samenstellen van eigen leskisten voor de school (of bestuur).

Wilt u meer informatie over workshops of advies bij het samenstellen van leskisten, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.Contact ictLESKISTENWorkshop leskisten
Duur: 3 uur (of in overleg)
Locatie: uw school

“Wij halen alles voor u uit de kist!”