Advies en coaching

Advies en implementatie

ictLESKISTEN is gespecialiseerd in programmeren & robotica en maker-education. Wij geven daarin workshops, gastlessen en ouderavonden. Ook verkopen wij unieke leskisten met divers ict-materiaal. Uiteraard zijn al onze materialen in onze unieke webshop te bestellen.

Maar wij gaan graag met u in gesprek om het programmeren & robotica en maker-education in uw school te implementeren. Vooraf bespreken we wat uw wensen zijn en waar wij met ictLESKISTEN u kunnen ondersteunen.

Ook op bestuursniveau denken wij graag met u mee, bijvoorbeeld voor de aanschaf van diverse leskisten en workshops.

 

Heeft u interesse in een advies- of coachingstraject, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze contactpagina vindt u hier.

Coaching

Niet voor iedereen is het gebruik van ict in de klas eenvoudig. Startende leerkrachten die al veel op hun bordje krijgen; oudere leerkrachten voor wie de techniek wel heel snel gaat. In een persoonlijk coachingstraject zal ictLESKISTEN deze collega ondersteunen.

ictLESKISTEN doet, na de intake met u, een intake met de leerkracht die gecoacht gaat worden. We begeleiden deze leerkracht één op één. Wat voor les wil hij/zij geven, hoe past ict daar in, wat moet er gebeuren om dat te laten slagen?

Het coachingstraject is op maat, persoonlijk, één op één en gaat uit van de hulpvraag van de leerkracht.
Contact